A lisztet szitáld egy tálba, szórd bele a sütőport, reszelj bele egy kis citromhéjat. Add hozzá a vajjal kikevert cukros tojássárgáját és tedd bele a tejfölt, majd gyúrd össze.Csomagold fóliába és pihentesd legalább egy órát hűtőben. A javaslatom megint a következő, mint amit már majdnem minden receptnél leírtam, a tésztát nyugodtan rakjuk be a fagyasztóba olyan 5-10 percre, de ha ennyi idő nem elég akkor még rakjuk vissza mindaddig, amíg jól nyújthatóvá nem vállík. Amikor a tészta kész akkor kinyújthatjuk lisztezett deszkán, itt is megemlítenék egy hasznos tippet én a tésztát egyből a kivajazott kilisztezett tepsibe raktam és ott nyújtottam ki. Erre a célra én egy régi nyújtófát vágtam el tepsi nagyságúra, de csinálhatjuk a másik módszerrel is, kinek hogy tetszik. A nyújtás után „tepsibe rakjuk” és villával megszurkáljuk,
Előmelegített sütőbe téve 180 fokon szép rózsaszínre sütjük.
Sütés szórd rá a zsemlemorzsát, és simítsd el rajta a túrós tölteléket, tedd vissza a sütőbe és süsd készre. A megmaradt tojásfehérjéket verd habbá. (Jó tanács: mielőtt a habot felverjük, győződjünk meg róla hogy ez edényünk zsírmentes, ha még is kételyünk van, akkor öntsünk az edénybe egy kevés citromlevet, öblögessük ki vele majd papírtőrlővel töröljük szárazra.) A habverés közben szép lassan adagold hozzá a porcukrot, majd a kész süteményt borítsd be vele. A langyos sütőbe tedd vissza épp csak annyi időre, hogy szépen rászáradjon a hab a tetejére.
Ha kihűlt, (amit nehéz kivárni) vizes recés késsel szeleteljük tetszőleges darabokra.