A pudingot 9dl tejjel és kb. 4 evőkanál cukorral felfőzzük (Pudingporos zacskó hátoldalán lévő elkészítési útmutatót is követhetjük.) A kész pudingot kihűtjük.
A tojásokat kettéválasztjuk, és a tojásfehérjét felverjük kemény habbá, a tojássárgáját 25 dkg cukorral 1 v. cukorral 1dl tejjel habosra keverjük, majd hozzákeverjük a fehérje habot. Legvégül a lisztel elkevert sütöport adjuk hozzá (nem robotgéppel!)Fakanál segítségével óvatosan hogy a hab ne törjön!Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, majd a tetejére a kihűlt pudingot, vizes teáskanállal rászaggatjuk, és megsütjük. (Tűpróba)
A 2 tejfölt 4 evőkanál porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral kikeverjük, és reszelhetünk bele egy citrom héját, és pár csepp citromlevet is facsarhatunk bele, de ezt akár el is hathatjuk. Ezt a keveréket a forró süteményre öntjük.