A tésztát összedolgozzuk, és ha szükséges 1-2 evőkanál tejjel javítjuk az állagát, majd 1-2 órára a hűtőbe tesszük. (bevallom őszintén én nem nagyon szeretek ilyen sokat várni így én a tésztát a fagyasztóba szoktam berakni kb. 8 percre FIGYELEM folyamatosan ellenőrizzük, a tésztát nehogy megfagyjon!
A töltelék:
A túrót, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját, a 0,5 csomag vaníliás pudingport, és a 2 tojás sárgáját kikeverjük, közben 6 tojásfehérjét kemény habbá verünk egy csipet só segítségével, és az előző töltelékhez keverjük.
Ha a tésztánk kellően pihent, akkor elfelezzük, és egy kivajazott kilisztezett tepsibe almareszelőn lereszeljük az egyik felét.(2-3 reszelünk és lisztbe mártjuk) nálam ez a módszer vált be. A tölteléket egyenletesen elkenjük a tésztán majd a tészta másik felét is ráreszeljük. 180 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük, még langyosan szeleteljük.