Én Kockára vágott császárszalonnával, rántani való medve sajttal és sima trappista sajttal töltöttem, de akár még virslivel is tölthetjük.
Szóráshoz:
Köménymag
Reszelt Sajt
Elkészítés:
A margarint morzsoljuk el a liszttel, hozzáadjuk az 1 tojást, a 3 evőkanál tejfölt, 2 teáskanál sót, az 1 evőkanál pirospaprikát és az 5dkg reszelt sajtot, majd hűtőszekrénybe téve 1 órán át, pihentetjük. Pihentetés után 1-1, 5 cm nyújtsuk ki, és borospohárral szaggatjuk. Szélét vékonyan tojással kenjük le majd középre, helyezzük a tölteléket, tehát két-három kocka császárszalonnát, 1-2 kis csík medve sajtot (rántani valót), és a reszelt sajtot, majd hajtsuk félbe, és szélét villával nyomkodjuk le majd a közepét 2 - szer szurkáljuk meg. Tetejét tojással kenjük le és, szórjuk meg szezámmaggal és reszelt sajttal. Előmelegítet sütőbe téve, süssük készre (Tűpróba)